Trabzonlular Yaylaya çıkmayın!

Trabzon İl Genel Meclisi üyesi Hasan Tonya, yayla sezonunun kış şartları nedeniyle sona erdiğini belirterek “Hafta sonları sırf ‘eğlence olsun’ diye yaylaya çıkanlar kar bastırınca mahsur kalıyor ve sonra da devlet onları kurtarmak için imkanlarını seferb

Trabzonlular Yaylaya çıkmayın!

Trabzon İl Genel Meclisi üyesi Hasan Tonya, yayla sezonunun kış şartları nedeniyle sona erdiğini belirterek “Hafta sonları sırf ‘eğlence olsun’ diye yaylaya çıkanlar kar bastırınca mahsur kalıyor ve sonra da devlet onları kurtarmak için imkanlarını seferber ediyor. Lütfen kimse artık yaylaya zevk için çıkmasın” dedi.

Tonya, yayla sezonunun kapanmasından ardından İl Özel İdaresi’nin yayla yollarını trafiğe açık tutmak ile ilgili çalışmalarını köy yollarına kaydırdığını hatırlatarak “Ancak özellikle hafta sonları arkadaş grupları sırf eğlence için yaylaya çıkıyor sonra kar bastırınca mahsur kalıyor. Devlet de bütün imkanlarını seferber ediyor. Hem zaman kaybı hem para kaybı, ben bütün Tonyalı ve diğer Trabzonlu hemşerilerime açık çağrıda bulunuyorum, artık yayla sezonu kapandı, lütfen devleti de devletin görevlilerini de lüzumsuz yere meşgul etmeyin”çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel