Trabzonlular fındığınıza dikkat edin

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu üyesi Adnan Sağlam, Tarım İl müdürlüklerinin Karadeniz Bölgesi’nde 13 Nisan 2011’de yağan kar ve sonrasında yaşanan don ve buzlanmadan dolayı fındık bahçelerinde yaşanan zararı tespit için bir an önce

Trabzonlular fındığınıza dikkat edin

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu üyesi Adnan Sağlam, Tarım İl müdürlüklerinin Karadeniz Bölgesi’nde 13 Nisan 2011’de yağan kar ve sonrasında yaşanan don ve buzlanmadan dolayı fındık bahçelerinde yaşanan zararı tespit için bir an önce harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sağlam “Donun verdiği zarar havalar ısınınca ortaya çıkacaktır. Ancak İl Tarım Müdürlükleri bir an önce fındık bahçelerinde zarar tespit çalışmalarına başlamalıdır. Rekolteyi tespit edecek kurumların dondan zarar gören bahçeleri belirleyerek rekomte çalışması yapması gerekmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel