Trabzonlular DİKKAT: Yağış geliyor

Meteorolojiden yapılan son uyarıya göre Trabzon'da kuvvetli yağış bekleniyor.Günlerdir, fırtına, kuvvetli yağış ve çığ gibi uyarıları an an vatandaşlara duyuran Meteoroloji son olarak ise Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.Son meteorolojik d

Trabzonlular DİKKAT: Yağış geliyor

Meteorolojiden yapılan son uyarıya göre Trabzon'da kuvvetli yağış bekleniyor.

Günlerdir, fırtına, kuvvetli yağış ve çığ gibi uyarıları an an vatandaşlara duyuran Meteoroloji son olarak ise Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Son meteorolojik değerlendirmelere göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'de başlayacak yağışların Cuma günü sabah saatlerine kadar Trabzon, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli yağmur, bu illerin iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler