Trabzonlular Derneğinden ziyaret !

Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kazaz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Daşöz’e bilgi veren Başkan Doç. Dr. Mustafa Kazaz, “Manisa’da daha önceden Karadenizler Derneği vardı. İ

Trabzonlular Derneğinden ziyaret !

Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kazaz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Vali Daşöz’e bilgi veren Başkan Doç. Dr. Mustafa Kazaz, “Manisa’da daha önceden Karadenizler Derneği vardı. İki sene önce kapandı. Karadenizliler olarak boşluk hissediyorduk. Daha küçük bir kitleden başlamak istedik. Haziran ayında, 6 ay önce Trabzonlular Derneğimizi kurduk. 66 üyemiz var. İl genelinde 4 bin civarında Trabzonlu var. Dernek içerisinde oldukça kapsamlı kitlemiz var. Sosyal ve kültürel faaliyetler içerisinde yer alacağız. Asıl amacımız eğitim üzerine etkinlikler yapmak. Bu sadece Manisa’da yaşayan Trabzonlulara değil, Manisa halkına hitap edebilmek, yararlı olabilmek. Kendi çabalarımız ve özverimiz ile derneğimizi oluşturduk” şeklinde konuştu.
 
Vali Daşöz ise ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti belirterek, “Trabzonlular ile karşılaşınca sanki kendimizden biri gibi oluyor. Trabzonlular çalışkandır, girişimcilerdir, hareketli, vatansever insanlardır. Trabzonlu çok arkadaşlarım var. Futbolu çok seviyorlar. Kardeşim Trabzonsporludur. Trabzonlular, ‘bize her yer Trabzon’ derler. Gerçekten her yerde Trabzonlu var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler