"Trabzonlular birliktelik sağlamalı"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, Trabzonluların birlikteliğini sağlayarak şehrin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, "Trabzonluların birlikteliğini sağlayarak şehrimizi gü

"Trabzonlular birliktelik sağlamalı"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, Trabzonluların birlikteliğini sağlayarak şehrin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

 AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, "Trabzonluların birlikteliğini sağlayarak şehrimizi güçlendirmeliyiz. Trabzon'un problemlerine çözüm olabilecek projeleri hayata geçirebilmeliyiz. Trabzon'un güzelliklerini, artılarını fırsata çevirebilmeli ve şehrimize katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirebilmeliyiz. Tüm Trabzonluların elini taşın altına koyarak oluşturacağı güçlü bir Trabzon lobisini güçlü bir siyasi irade ile desteklemeliyiz. Oluşturulacak güçlü bir siyasi iradenin içinde üzerime düşen görevleri yapmak ve katkı sağlamak adına aday olmak istiyorum" dedi.

"AK PARTİ TÜRKİYE'NİN EN DİNAMİK VE YENİLİKÇİ PARTİSİ"

AK Parti'nin Yeni Türkiye Vizyonunu benimsediğini ifade Mahitapoğlu, şöyle devam etti: "AK Parti sosyokültürel değerlerimiz, inanç ve ailevi, değerlerimiz konusunda olması gerektiği gibi muhafazakar bir parti olmasına rağmen Yeni Türkiye Vizyonunu benimsemiş, sürekli kendini geliştiren dinamik yapısı ile Türkiye'nin en yenilikçi partisi olduğunu 12 yılık süreçte gerçekleştirdiği çalışmalarla kanıtladı. Ak Parti'nin 2023 Yeni Türkiye Vizyonuna katkı sağlayacağıma inandığım ve Trabzon yeni Türkiye Vizyonunda üzerine düşen payı alması adına projeler üretebileceğim inancıyla AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olarak sizlerin karşısına çıktım. Eğer Trabzon Milletvekili olmayı Allah'ım bana nasip eder, partim teveccüh ederek beni aday gösterir ve Trabzon halkı bana bu görevi layık görürse bu uğurda 24 saat çalışmayı göze alıyorum. Seçildiğim takdirde ise en şanslı milletvekillerinden biri olarak görev yapma fırsatım olacak. Çünkü AK Parti demokrasi üzerindeki tüm vesayetleri kaldırdığı bir dönemde çalışma fırsatı bulacağım. AK Parti 12 yıllık iktidarı boyunca halkın iradesi üzerindeki tüm vesayetleri kaldırdı. Uzun yıllar sonra Türkiye, Cumhuriyet rejimini olması gerektiği gibi yani iktidarların bağımsız bir şekilde ülkeyi halkın iradesi doğrultusunda hiçbir vesayet altında kalmadan yönetebilmesinin önünü açtı. İlk olarak askeri vesayeti, ardından paralel odakların iktidarlar üzerinde kurduğu vesayeti ortadan kaldıran AK Parti, ülkemiz demokrasisinin önündeki tüm engelleri kaldırmış oldu. Ak Parti saflarında siyaset yaparak Yeni Türkiye Vizyonunda Türkiye'mize yakışan yeni Anayasa çalışmalarına katkı sağlamak ve kanun yapım sürecindeki hantal yapının ortadan kaldırılmasına vesile olabileceğine inandığım Başkanlık sisteminin ülkemize kazandırılması noktasında çalışmalara katkı sağlamak için AK Parti saflarında siyaset idealimi hayata geçirmek istiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler