Trabzonlu yolu parke döşedi!

Beşikdüzü Oğuz beldesi Atatürk Mahallesi sakinleri, emekli öğretmen Ahmet Turan'ın önderliğinde bir araya gelerek, özellikle Yağmurlu havalarda çamurlanan yolu parke taşıyla döşediler.Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin iş bölümü

Trabzonlu yolu parke döşedi!

Beşikdüzü Oğuz beldesi Atatürk Mahallesi sakinleri, emekli öğretmen Ahmet Turan'ın önderliğinde bir araya gelerek, özellikle Yağmurlu havalarda çamurlanan yolu parke taşıyla döşediler.

Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin iş bölümü yaparak 200 metre parke döşediğini belirterek, 'Yolun yaklaşık yüzde 80'i tamamlandı. Bunun yanında yine yaklaşık olarak 80 metre kanal kazıldı, 20 metre de perde duvar yapıldı. Tahmini olarak 10 bin lira işçilik masrafını bizim bu insanlarımız çalışarak karşıladılar' dedi. Araç desteği konusunda yardımlarını esirgemeyen Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün'e mahalle halkı adına teşekkür eden Turan, kum ve çakıl ihtiyaçlarını karşılayan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ve Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu'na da şükranlarını sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel