Trabzonlu vekilin Büyükşehir açıklaması

Trabzon AK Parti Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu büyükşehir yasa tasarı ile Büyükşehir unvanı kazanan Trabzon için Haber61.net’e açıklama yaptı.  Bıyıklıoğlu, “ Trabzon’un Büyükşehir olmasının ardından kafa karşılıkları oldu. Trabzon’da merkez ilçe dahil o

Trabzonlu vekilin Büyükşehir açıklaması

Trabzon AK Parti Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu büyükşehir yasa tasarı ile Büyükşehir unvanı kazanan Trabzon için Haber61.net’e açıklama yaptı.  Bıyıklıoğlu, “ Trabzon’un Büyükşehir olmasının ardından kafa karşılıkları oldu. Trabzon’da merkez ilçe dahil olmak üzere tüm ilçeler belediye olarak kalacak.”dedi.

İlçelere bağlı olan beldelerin kapatılacağını söyleyen Bıyıklıoğlu, “ Trabzon’un ilçelerinde bulunan beldelerin tamamı kapanarak mahallelere çevrilerek bağlı oldukları ilçelerden hizmet alacak. Büyükşehir Belediyesi bu ilçelere bağlı semtlere sadece alt yapı hizmeti getirecek. Diğer hizmetlerin tamamını bağlı oldukları ilçeler yapacak.”şeklinde konuştu.

Trabzon’da yaşayan vatandaşların akıllarında soru işareti olarak kalan oluşturulacak Büyükşehir Belediyesinde işçi alımı olacak mı sorusuna da açıklık getiren Bıyıklıoğlu, “ mevcut işçilerimiz ile aynı hizmeti sunmaya devam edecek. Büyükşehirlerde nüfusa karşı norm kadro vardır. bu kadrolarda tam dır ve şuanda böyle bir durum yoktur.”dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler