Trabzonlu vatandaşlara polis uyarısı

Emniyet Genel Müdürlüğün’den yapılan açıklamada Banka ATM’lerinde yardım bahanesi ile dolandırıcılık yapıldığını ifade ederek vatandaşları uyardı.Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada  “Banka, postane ve vergi dairelerine para yatırmanıza yardımc

Trabzonlu vatandaşlara polis uyarısı

Emniyet Genel Müdürlüğün’den yapılan açıklamada Banka ATM’lerinde yardım bahanesi ile dolandırıcılık yapıldığını ifade ederek vatandaşları uyardı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada  “Banka, postane ve vergi dairelerine para yatırmanıza yardımcı olacağını söyleyip parayı elinizden alan, sizi de pul almak için yanından uzaklaştırmak isteyen kötü niyetli kişiye güvenmeyin.

Emekliler; bankadan ikramiyelerini aldıktan sonra yanlarına gelen ve bankada görevli olduğunu, yanlış ödeme yapıldığını, paranın eksik kalan kısmını ödemesi için bankaya gelinmesini isteyen ve kendilerini pul alma bahanesiyle uzaklaştırmaya çalışana inanmamalıdırlar. Dükkanınıza gelerek bozuk para ihtiyacınızın olup olmadığını soran kişilere inanmayın. Ayrıca, doktor olduğunu söyleyerek size ücretsiz tedavi öneren ve buna karşılık bir miktar para isteyen kişilere inanmayın.

Gümrük Muhafaza Memuru kisvesiyle gümrükten ucuz fiyatla mal alacağını vaat eden şahıslara inanmayın.” İfadelerine yer verdi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel