Trabzonlu Valiler ve görev yerleri

Dün geçe yapılan jet atamalar ile Türkiye’nin 11 ilinin valisi değişti.Değişen valiler arasında Trabzonlu valilerin bir kısmı koltuklarını korur iken iki Trabzonlu vali ise başka görevlere getirildi.Görev yerleri değişmeyen Trabzonlu valiler Samsun Valisi

Trabzonlu Valiler ve görev yerleri

Dün geçe yapılan jet atamalar ile Türkiye’nin 11 ilinin valisi değişti.

Değişen valiler arasında Trabzonlu valilerin bir kısmı koltuklarını korur iken iki Trabzonlu vali ise başka görevlere getirildi.

Görev yerleri değişmeyen Trabzonlu valiler Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Erzurum valisi Selahattin Öztürk ile eşi Trabzonlu olan ve bir dönem Trabzon’da valilik yapmış olan Trabzon aşığı Alaattin Yüksel başkent Ankara’nın valiliğine devam eden valiler arasında.

Trabzonlu olupta görev yerleri değiştirilen valiler arasında ise Kayseri Valisi Mevlüt Necati Bilici ile Malatya Valisi Ulvi Saran bulunmakta. Bilici Ankara’ya merkez valisi olarak çağrılırken Saran ise Kamu Güvenliği Müsteşarlığına atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler