Trabzonlu vali nereye atandı?

Erzurum Valisi olarak görev yapan Trabzonlu vali Sebahattin Öztürk Antalya Valiliği görevine atandı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'ün Valiler Kararnamesi 'ni onaylamasıyla; Bartın, Erzincan, Mardin, Muğla, Manisa ve Eskişehir valileri merkeze alındı. İzmir

Trabzonlu vali nereye atandı?

Erzurum Valisi olarak görev yapan Trabzonlu vali Sebahattin Öztürk Antalya Valiliği görevine atandı.

 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'ün Valiler Kararnamesi 'ni onaylamasıyla; Bartın, Erzincan, Mardin, Muğla, Manisa ve Eskişehir valileri merkeze alındı.
 
İzmir Valisi Diyarbakır'a, Erzurum Valisi Antalya'ya, Muş Valisi Bartın'a, Diyarbakır Valisi İzmir'e, Antalya Valisi Erzurum'a, Çanakkale Valisi Eskişehir'e, Ordu Valisi Kayseri'ye, Kayseri Valisi Kütahya'ya, Nevşehir Valisi Manisa'ya, Sinop Valisi Mardin'e, Bingöl Valisi Muğla'ya, Kütahya Valisi Ordu'ya atandı..
 
SEBAHATTİN ÖZTÜRK KİMDİR?
 
1962 yılında Trabzon-Çaykara'da doğdu. İlkokulu şimdi kardeş ilçe Dernekpazarı ilçesi sınırlarında kalan Günebakan köyünde, ortaokulu o zamanlar nahiye merkezi olan Dernekpazarı Ortaokulu'nda tamamladı. 1975 yılında Trabzon Erkek Öğretmen Lisesi'ni yatılı olarak kazandı, 1980 yılında mezun oldu. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'ne girdi, 1986 yılında mezun oldu. 1987 yılında açılan kaymakamlık sınavını kazanarak 19.06.1987 yılında kaymakam adayı olarak mesleğe girdi. İngiltere-Brighton'da yabancı dil eğitimini aldı. 1990 yılında kaymakamlık kursunu başarı ile bitirip kaymakam olarak atandı. Bursa-Osmangazi kaymakamı olarak görev yapmakta iken 19.11.2007 tarih ve 2007/12859 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Niğde, 2009 yılında Erzurum, 8 Mayıs 2013 itibariyle de Antalya Valiliğine atandı. 1995 yılında evlenen Vali Sebahattin Öztürk, bir kız ve bir erkek çocuk babasıdır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler