Trabzonlu Vali askerimize söz vermiş !

Erzurum'a getirilen 3 yaralı askeri ziyaret eden Trabzonlu olan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, yaralı askerin kendisinden söz aldığını açıkladı.Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Bingöl'deki terör saldırısında yaralanan ve ambulans helikopterle Erzurum'

Trabzonlu Vali askerimize söz vermiş !

Erzurum'a getirilen 3 yaralı askeri ziyaret eden Trabzonlu olan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, yaralı askerin kendisinden söz aldığını açıkladı.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Bingöl'deki terör saldırısında yaralanan ve ambulans helikopterle Erzurum'a getirilen 3 yaralı askeri ziyaret etti. Yaralı askerlerden birinin Vali Öztürk'e "Şehit olursam aileme sahip çıkın" dediği öğrenildi.
 
Erzurum Yakutiye Araştırma ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan 3 askeri ziyaret eden Vali Öztük, doktorlardan askerlerin durumları hakkında bilgi aldı. Yaralı askerlerden Erol Can'ın, Vali Öztürk'ten bir istekte bulunduğu ve "Şehit olursam Sakarya'daki aileme sahip çıkın. Maddi durumları iyi değil" dediği kaydedildi.
 
Yaralı askerlerden Mehmet Dildar'ın hayati tehlikesinin devam ettiğini belirten Vali Öztürk, saldırıyı da lanletledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel