Trabzonlu TV keyfi zehir olacak!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Ortahisar İlçesinde bulunan ve tüm kentin görsel ve duyusal basın iletişimini sağlayan verici bakımsızlık nedeni ile hizmet veremez duruma gelmek üzere. Atıl durumda olan verici istasyonu büyük tehlike altında, bul

Trabzonlu TV keyfi zehir olacak!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Ortahisar İlçesinde bulunan ve tüm kentin görsel ve duyusal basın iletişimini sağlayan verici bakımsızlık nedeni ile hizmet veremez duruma gelmek üzere. Atıl durumda olan verici istasyonu büyük tehlike altında, bulundukları yer havasız aşırı sıcak camlar kırık,yağmur çamur fırtına içeri gidiyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ..

Eski malzemeler ortada, şalter yuvası kırılmış kablolar düzensiz durumda. Öte yandan istasyonda bir an önce önlem alınmazsa her an tv ve radyoların yayını sıkıntıya girebilir. bu vericilerin bakımı yapılmaz ise kent genelinde her an TV ve Radyo yayını kesile bilir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel