Trabzonlu tutuklu aileleri ne dedi?

Dışişleri Bakanlığı'ndan Rize'ye gelen bir heyet, Gürcistan'da çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla tutuklu bulunan Türk vatandaşlarının yakınları ile görüştü. Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Naci Koru başkanlığındaki heyet, Rize Vali

Trabzonlu tutuklu aileleri ne dedi?

Dışişleri Bakanlığı'ndan Rize'ye gelen bir heyet, Gürcistan'da çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla tutuklu bulunan Türk vatandaşlarının yakınları ile görüştü.

Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Naci Koru başkanlığındaki heyet, Rize Valiliği'nde Gürcistan'da çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla tutuklu bulunan 78 tutuklu Türk vatandaşının yakınları ile bir araya geldi. Toplantıya Koru'nun yanı sıra Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Gürcistan Mağduru Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Nuriye Kaputoğlu ile Rize, Trabzon ve Artvin'den gelen yaklaşık 50 tutuklu yakını katıldı. Büyükelçi Naci Koru, toplantı sonrasında konuyla ilgili sorunlar ve çözüm önerileri konusunda rapor hazırlayarak Dışişleri Bakanlığı'na sunacaklarıı söyledi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel