Trabzonlu Sultanları istedi

Yıl sonuna kadar büyükşehir olmaya hazırlanan Trabzon’da yeni kurulacak belediye için 3 isim öne çıktı.Trabzon Belediyesi'ne ait ‘www.trabzon.bel.tr’ adresi ile Trabzon’da yayın yapan internet sitelerinde 21 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’da sona eren an

Trabzonlu Sultanları istedi

Yıl sonuna kadar büyükşehir olmaya hazırlanan Trabzon’da yeni kurulacak belediye için 3 isim öne çıktı.

Trabzon Belediyesi'ne ait ‘www.trabzon.bel.tr’ adresi ile Trabzon’da yayın yapan internet sitelerinde 21 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’da sona eren ankete 6 bin 672 kişi katıldı.

“Yıl sonuna kadar büyükşehir olması planlanan Trabzon'umuzda merkez belediyesi için önereceğiniz isimler nelerdir?" sorusuna bin 612 kişi Fatih, bin 445 Yavuz Sultan, bin 312 kişi ise Kanuni Belediyesi isimlerini tercih etti. Ayrıca İskenderpaşa ismi ön plana çıktı,bu isimler dışında yüzlerce farklı isim tercih edildi. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Halkımızın görüşleri doğrultusunda merkez belediyesi isimleri belirleyeceğiz. Vatandaşlarımızın en doğru kararı vereceğine inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler