Trabzonlu suç makinesi tutuklandı!

Trabzon’da son 2 yılda özellikle okul, işyeri ve araçlara girerek çoğu hırsızlık olmak üzere 115 suç kaydı bulunan genç, son olarak bir okuldan bilgisayar ve bir miktar para çalmasının ardından polis tarafından gözaltına alınırken çıkartıldığı mahkemece t

Trabzonlu suç makinesi tutuklandı!

Trabzon’da son 2 yılda özellikle okul, işyeri ve araçlara girerek çoğu hırsızlık olmak üzere 115 suç kaydı bulunan genç, son olarak bir okuldan bilgisayar ve bir miktar para çalmasının ardından polis tarafından gözaltına alınırken çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Erdoğdu Mahallesi’nde bulunan Erdoğdu İlköğretim Okulu’na geceleyin pencere camını tornavida ile kırmak suretiyle açarak içeri giren 15 yaşındaki D.G, daha sonra müdür odasının kapısını tekme ile açtı. Burada masa üzerinde bulunan 1 adet bilgisayarı alan D.G, daha sonra kantine geçerek çekmecede bulunan 40 TL civarında parayı alarak kaçtı. Yapılan takip sonucu yakalanan D.G, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. D.G, son 2 yıldan beri mevcut suçları gerçekleştirdiği öğrenilirken, ilk kez tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel