Trabzonlu Şehit hakkındaki acı gerçek

İstanbul'da Sultanahmet Meydanı'nda bulunan Turizm Şube Binası'na yapılan bombalı saldırı sonrasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş'ın aslında Fizik Öğretmeni olduğu öğreni

Trabzonlu Şehit hakkındaki acı gerçek

İstanbul'da Sultanahmet Meydanı'nda bulunan Turizm Şube Binası'na yapılan bombalı saldırı sonrasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş'ın aslında Fizik Öğretmeni olduğu öğrenildi.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre Trabzonlu şehit polis memuru Kumaş'ın Tonya ilçesine bağlı İskenderli Mahallesinden olduğu ve babasının Hakl Sağlığı müdürlüğünde çalışan memur Ahmet Kumaş olduğu gelen bilgiler arasında.

ŞEHİDİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

FİZİK ÖĞRETMENİ AMA...

Şehit polis memuru aslında Fizik öğretmenliği bölümünü bitirdi. Ancak atanamayınca polis olmaya karar verdi. geçen yıl evlendiği belirtilen Kenan Kumaş'ın 2 aylık bir kızı olduğu ifade edildi.

TÜRK BAYRAĞI VE İSTİKLAL MARŞI'NDAN RAHATSIZ OLANLARA...

Şehit polisin akrabalarından Şenol İnci, terörün memleketi olmadığını belirterek, “Kendisiyle en son bebeğin doğumunda burada görüştük. Çocuğunun nüfusunda Trabzon yazsın diye özellikle doğum yeri olarak burayı seçti. Üniversite mezunu ve Fizik öğretmeniydi. Ama ataması olmadığı için polisliği tercih etti. 5 yıldır İstanbul’da polis olarak görev yapıyor. Acımız çok büyük. Milletimizin başı sağ olsun. Şu İstiklal Marşı ve Türk bayrağından rahatsız olanlara da yazıklar olsun. Yazıklar olsun onlara ki rahat bir nefes alıyorlar. Lanet olsun onlara. Terörün memleketi olmaz, terör sadece lanetlenir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler