Karadenizli Otobüs sürücüsü Nigar teyze

‘Trabzonlu Nigar Teyze Otobüs Kullanıyor’ isimli video eğlenceli dakikalar yaşatıyor

Sosyal paylaşım sitelerinde en çok paylaşılanlardan biri olan ‘Trabzonlu Nigar Teyze Otobüs Kullanıyor’ isimli video eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden en çok tıklanan videolar arasına giren görüntüde yaşlı bir kadın otobüs kullanırken, türkü de söylüyor. Yolculardan birinin cep telefonu kamerasına çektiği görüntülerde Nigar Teyze yolcularına keyifli bir yolculuk yaşatıyor. İşte size otobüs şoförü olan Nigar teyzenin gençlik yıllarını anımsayarak söylediği o türkü.

Sosyal paylaşım sitelerinde en çok paylaşılanlardan biri olan ‘Trabzonlu Nigar Teyze Otobüs Kullanıyor’ isimli video eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden en çok tıklanan videolar arasına giren görüntüde yaşlı bir kadın otobüs kullanırken, türkü de söylüyor. Yolculardan birinin cep telefonu kamerasına çektiği görüntülerde Nigar Teyze yolcularına keyifli bir yolculuk yaşatıyor. İşte size otobüs şoförü olan Nigar teyzenin gençlik yıllarını anımsayarak söylediği o türkü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar