Trabzonlu Nursena'ya destek!

Türkiye’nin usta yapımcılarından Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ‘O ses Türkiye’ yarışmasında elemelere kalan Trabzonlu Nursena Öktem, vatandaşlardan destek bekliyor.Trabzon Kimsesizler Derneği, Tüm Anneler Derneği ve Dağcılar Derneği ortak bir basın

Trabzonlu Nursena'ya destek!

Türkiye’nin usta yapımcılarından Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ‘O ses Türkiye’ yarışmasında elemelere kalan Trabzonlu Nursena Öktem, vatandaşlardan destek bekliyor.

Trabzon Kimsesizler Derneği, Tüm Anneler Derneği ve Dağcılar Derneği ortak bir basın açıklaması ile Pazar günü Show Tv ekranlarından yapılacak olan elemelerde Nursena Öktem’e destek istedi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde ki basın açıklamasında 3 dernek adına konuşan Kimsesizler Derneği Başkanı Nuray Koç, Öktem’in yarışmada Trabzon’u temsil ettiğini ifade ederek, “Trabzon’u temsil eden Nursena kızımıza tüm Trabzonluların destek olmasını istiyoruz.

Nursena’nın tüm Trabzon’un desteğine ihtiyacı var. Bu Pazar saat 08.00’da elemler var. Nursena’ya destek olmak için, “Nursena yazıp 2950’ye mesaj atın. Trabzon Valiliği’nin ve Belediye Başkanlığı’nın desteklerini esirgememesini istiyoruz.” Dedi.

NURSENA ÖKTEM KİMDİR?

Trabzon’un tanınmış kalecilerinden Yusuf Ziya Öktem’in kızı olan Nursena Öktem, İlköğretim ve Lise öğreniminin ardından Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Şan Bölmünden mezun oldu.

Bir çok ünlü mekanlarda sahne alan Öktem, şimdi Show Tv’de ekranlara gelen “O Ses Türkiye” yarışmasının ön elemelerini geçerek canlı yayında ki elemelere kalmaya hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler