Trabzonlu Murat 240 kiloya çıktı

Trabzon’da 5 yıl önce 90 kilogramken amatör olarak ilgilendiği boksu bıraktıktan sonra sürekli kilo alarak 240 kiloya ulaşan 30 yaşındaki Murat Bayram, zayıflamak için 3 aydır Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında tutuluyor.“Obez

Trabzonlu Murat 240 kiloya çıktı

Trabzon’da 5 yıl önce 90 kilogramken amatör olarak ilgilendiği boksu bıraktıktan sonra sürekli kilo alarak 240 kiloya ulaşan 30 yaşındaki Murat Bayram, zayıflamak için 3 aydır Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında tutuluyor.

“Obezite” teşhisiyle 3 ay önce Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Murat Bayram, 240 kilo geldiği hastanede tedavi sonrası 3 ayda 35 kilogram verebildi. Hastaneye ilk geldiği günlerde yürüyemediğini ancak verdiği 35 kilodan sonra yürümeye başladığını kaydeden Bayram “Şişmanlık şikayetiyle 3 ay önce hastaneye yatırıldım. İlk geldiğim gün kötüydüm ancak şimdi biraz daha iyiyim. 5 yıl önce 90-95 kilo arasındaydım. O zamanlar boks ve kung fu sporu yapıyordum. Vücudum sağlıklıydı, bazı nedenlerden dolayı sporu ve sigarayı bıraktım. Daha sonra bacaklarımda ödem oluştu ve hareketlerimde yavaşlama oldu. Yavaş yavaş kilo almaya başladım. 5 yılda bu hale geldim. Şuan da 205 kiloyum. Hastaneye ilk geldiğimde 240 kiloydum” dedi.

murat_bayram1.jpg

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Gümrükçüoğlu’nun katkıları ile tedavi görmeye başladığını ifade eden Bayram, “Daha önce KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 10 gün tedavi gördüm. Diyet ile zayıflamaya çalışıyorum. 200 kilonun altına düştükten sonra cerrahi müdahale ile fazla yağlarımdan kurtulacağıma inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler