Trabzonlu muhabir travma geçirdi

Trabzonlu Gazeteci Eser Hacısalihoğlu, çalıştığı TV kanalının merdivenlerinden dengesini kaybederek düşmesi üzerine beyin travması geçirdi.Olay bu akşam saatlerinde yaşandı. TV programında canlı yayına girecek olan Hacısalihoğlu, çalıştığı basın kuruluşun

Trabzonlu muhabir travma geçirdi

Trabzonlu Gazeteci Eser Hacısalihoğlu, çalıştığı TV kanalının merdivenlerinden dengesini kaybederek düşmesi üzerine beyin travması geçirdi.

Olay bu akşam saatlerinde yaşandı. TV programında canlı yayına girecek olan Hacısalihoğlu, çalıştığı basın kuruluşunun hemen yanında bulunan inşaattan çıkan gürültü üzerine inşaatta çalışanlara gürültü yapmamaları konusunda uyarıda bulunmak üzere dışarıya çıkarken TV kanalının merdivenlerinden dengesini kaybederek yuvarlandı. 

Eser Hacısalihoğlu'nun burada kafatası çatladı. Hacısalihoğlu'nu yerde gören televizyon çalışanlarının 112 Acil servisine haber vermeleri üzerine genç gazeteci apar topar Nümune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Doktorları genç gazetecinin kafatası çatlaması sonucu hafif şekilde beyin travması geçirdiğini ve durumunun şuan için iyi olduğunu söyledi.

Hacısalihoğlu, taburcu edilip evine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel