Trabzon'lu müdür taburcu oluyor!

TRABZON Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü ve aynı zamanda başkan danışmanı Ahmet Yoloğlu, geçirdiği başarılı ameliyatın ardından pazartesi günü taburcu oluyor.Trabzon Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü aynı zamanda Başkan Danışmanı ve gazetemiz eski çalı

Trabzon'lu müdür taburcu oluyor!

TRABZON Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü ve aynı zamanda başkan danışmanı Ahmet Yoloğlu, geçirdiği başarılı ameliyatın ardından pazartesi günü taburcu oluyor.

Trabzon Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü aynı zamanda Başkan Danışmanı ve gazetemiz eski çalışanlarından Ahmet Yoloğlu Pazartesi günü taburcu oluyor.

Geçtiğimiz haftalarda yaşadığı ani işitme kaybı sonrası KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne ardından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavisini sürdürdü. Geçirdiği başarılı ameliyat sonrası dinlenmeye başlayan Yoloğlu’nun Pazartesi günü taburcu olacağı ve aynı akşam evine dönebileceği öğrenildi. Arkadaşımıza bir kez daha geçmiş olsun diyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler