Trabzonlu kızlar vampire aşık oldu

Trabzon'da 14 yaşında lise öğrencisi 2 genç kız, izledikleri 'Alacakaranlık' filminde 'Vampir' karakterini canlandıran 'Edward Cullien' karakterini canlandıran ünlü İngiliz oyuncu Robert Pattinson'a duydukları aşklarını romana dökerken, ilk kitaplarını çı

Trabzonlu kızlar vampire aşık oldu

Trabzon'da 14 yaşında lise öğrencisi 2 genç kız, izledikleri 'Alacakaranlık' filminde 'Vampir' karakterini canlandıran 'Edward Cullien' karakterini canlandıran ünlü İngiliz oyuncu Robert Pattinson'a duydukları aşklarını romana dökerken, ilk kitaplarını çıkartmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Kanuni Anadolu Lisesi'nde 1. sınıf öğrencisi olan Cansu Nural, dershaneye giderken tanıştığı Tevfik Serdar Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencisi İrem Civil ile birlikte izledikleri 'Alacakaranlık' filminin vampir yıldızı Robert Pattinson'ın hayran sitesine göndermek için yazmaya başladıkları yazıları romana dönüştürmeye karar verdiler. Hikaye amaçlı başladıkları yazıları 800 sayfayı aşınca ailelerinden destek alan 2 lise öğrencisi yazdıkları romanı geçtiğimiz günlerde ailelerinin de desteği ile kitap olarak bastırmayı başardılar.

Bundan sonra başka projelere yöneleceklerini belirten Cansu Nural “Ben çok mutluyum yani böyle bir ürün ortaya koymak yani insanların seni takdir etmesi çok hoş bir şey. İkimiz de çok mutlu olduk. Bu kitap seri olmayacak yani tek bir kitap ama gelecek için başka projelere yönelmeyi düşünüyorum. Böyle farklı kitaplar yazmayı çok istiyorum. Bu ilk devamı da inşallah gelir. Ancak bundan sonra tek başımıza yolumuza devam edeceğiz. Çünkü kitabı iki kişi birlikte yazmak zordu. Bir araya gelmek, uyum sağlamak güzel ama her istediğimiz zaman gerçekleştirmek zor” dedi.

Nural, ‘Mavi Karanlık’ ismini verdikleri 584 sayfalık romanlarının İstanbul’da basılarak dağıtımının başladığını belirterek 15 TL’den satışa sunulan kitabın satışlarından da memnun olduklarını söyledi.

Öte yandan Cansu Nural'ın Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Eğitim Fakültesi'nde akademisyen olan babası Yrd. Doç. Dr. Eşref Nural ve yine aynı üniversitede Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde akademisyen olan annesi Doç. Dr. Nesrin Nural çocuklarına destek olmayı sürdüreceklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler