Trabzonlu kayıp erden haber var

 Tokat'ın Turhal ilçesinde vatani görevini yapmakta olduğu birliğinden 14 Nisan 2013 günü çarşı iznine çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen ve kendisinden haber alınamayan Trabzonlu er Emre Mırmır Bursa’da ortaya çıktı.  Çarşı iznine çıktığında bankadak

Trabzonlu kayıp erden haber var

 

Tokat'ın Turhal ilçesinde vatani görevini yapmakta olduğu birliğinden 14 Nisan 2013 günü çarşı iznine çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen ve kendisinden haber alınamayan Trabzonlu er Emre Mırmır Bursa’da ortaya çıktı. 
 
Çarşı iznine çıktığında bankadaki hesabında bulunan bütün parayı çekerek ortadan kaybolan oğullarına basın yoluyla seslenen baba Sebahattin ve anne Şükran Mırmır’ın feryadını oğulları Emre Mırmır geçen 10 gün sonrasında tepkisiz kalamadı. Trabzon’daki bir arkadaşına mail atan Emre Mırmır “Beni daha fazla medyaya malzeme yapmasınlar.
 
Ben sağım, arkadaşımın yanındayım” demesi üzerine harekete geçen ailesi, durumu Emniyet güçlerine bilgi verdi. Atılan mail adresinden gencin Bursa’da olduğunu belirleyen polis ekipleri, Bursa’da gideceği adresleri araştırmaya başladı. Yapılan araştırma sonunda Mırmır’ın Bursa’da bir arkadaşının yanında olduğu belirlenirken, Emre Mırmır arkadaşı tarafından Bursa’da polise teslim edildi. Ardından Emre Mırmır askeri görevlilere teslim edilirken, bugün Tokat’ın Turhal ilçesindeki birliğine teslim edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel