Trabzonlu kaptan kurtarmada kayboldu

İstanbul'da batan Gemiye yardıma giden  Kıyı Emniyeti Harem Tahlisiye Bot İstasyonu'na bağlı kurtarma botunun Trabzonlu kaptanı Cemil Özben (45) ile personeller Turgay Sarıboğa, Mehmet Genç ,Ahmet Kataracı ile adı öğrenilemeyen bir balıkçı kayboldu.Elde e

Trabzonlu kaptan kurtarmada kayboldu

İstanbul'da batan Gemiye yardıma giden  Kıyı Emniyeti Harem Tahlisiye Bot İstasyonu'na bağlı kurtarma botunun Trabzonlu kaptanı Cemil Özben (45) ile personeller Turgay Sarıboğa, Mehmet Genç ,Ahmet Kataracı ile adı öğrenilemeyen bir balıkçı kayboldu.

Elde edilen bilgiye göre  kötü hava koşulları nedeniyle kayalara çarparak alabora olan ve içersinde 4 mürettebat bulunan kurtarma botunun mürettabatının arama çalışmaları sürüyor 

Kötü hava koşulları nedeniyle arama ve kurtarma çalışmaları güçlükle sürdürülürken alabora olan Kurtarma Botunun kaptanı Cemil Özben'ın Trabzon’un Of İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Olay günü İzinli olan kaptan Özben'in batan gemi personelini bulmak için izinden geri çağrıldığı ve kurtarma çalışmalarına katıldığı bildirildi.

Trabzonlu kaptan Özben'in biri kız biri erkek  iki çocuk babası olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel