Trabzonlu işçi göçük altında!

Sakarya'nın Geyve ilçesinde bulunan bir taş ocağında gerçekleştirilen patlama sırasında yaşanan toprak kayması sonucu göçük altında kalan Trabzonlu olduğu öğrenilen 46 yaşındaki 3 çocuk babası İsmail Tandoğan'ı arama çalışmaları sürüyor. Tandoğan'ın akrab

Trabzonlu işçi göçük altında!
Sakarya'nın Geyve ilçesinde bulunan bir taş ocağında gerçekleştirilen patlama sırasında yaşanan toprak kayması sonucu göçük altında kalan Trabzonlu olduğu öğrenilen 46 yaşındaki 3 çocuk babası İsmail Tandoğan'ı arama çalışmaları sürüyor.
 
Tandoğan'ın akrabaları taş ocağında çaresizlik içinde bekleyişlerini sürdürüyor. Dün yaşanan büyük patlama sonucu yaşanan göçük ardında büyük bir enkaz bıraktı. 2 işçinin yaralandığı ve 1 işçinin de göçük altında kaldığı taş ocağındaki patlamanın ardından Sakarya Sivil Savunma Ekipleri ve AKUT tarafından da İsmail Tandoğan'ın bulunduğu yerin tespiti için köpekli arama çalışması sürüyor.
 
İşletme Sahibi Bülent Yılmaz Sakarya Valiliği tarafından İl Özel İdaresine tüm imkanların seferber edilmesi konusunda talimat verildiğini ve İl Özel İdaresi tarafından gelecek olan iş makinaları ile çalışmaları hızlandıracaklarını söyledi.
 
Göçük altındaki işçinin bacanağı Mustafa Kurt, İsmail Tandoğan'ın göçük altından çıkarılmasını beklediklerini anlatarak, "Ailesi perişan durumda. Maddi durumları da yerinde değil. Trabzon'dan buraya gelmişlerdi. 3 tane çocuğu var. Durumları da çok kötü, garibanlar. En azından cesedinin bulunmasını bekliyoruz" dedi. Göçük altındaki İsmail Tandoğan'ın göçük altından kurtarma çalışmaları sürerken çalışmaları talihsiz işçinin ailesi de merakla takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler