Trabzonlu intihara sürükleniyor

Trabzon’da son bir hafta içerisinde il Merkezinde 5, ilçelerde ise 2 kişinin intihar ederek hayatına son vermek istediği belirlendi. İntihar eden vatandaşların çoğunluğu ilaç ile  intihar ederken vatandaşlar intihardan son anda döndüğü tespit edildi. Trab

Trabzonlu intihara sürükleniyor

Trabzon’da son bir hafta içerisinde il Merkezinde 5, ilçelerde ise 2 kişinin intihar ederek hayatına son vermek istediği belirlendi. İntihar eden vatandaşların çoğunluğu ilaç ile  intihar ederken vatandaşlar intihardan son anda döndüğü tespit edildi. Trabzon’da  en fazla erkeklerin intihar ettiği belirlenirken intiharın çoğunluğunun ekonomik nedenlerden olduğu ifade edildi. Trabzon’da kadın intiharları az görülse de eşlerin baskılarına dayanamayan kadınlarda hayatlarına son vermek istediği tespit edildi.

İntihar eden vatandaşların bazıları şöyle;

Bir anda bunalıma girdi

İlk İntihar Araklı ilçesinden hafta başından geldi. G.A isimli genç kadın evde oturduğu sırada anlık bunalıma girerek hayatına son vermek istedi. Evde bulunan 15 adet ilaç içerek intihar etti. Bir süre sonra intihardan vazgeçen kadın 112 ekiplerini arayarak yardım istedi.

Babasına kızdı intihar etti

İkinci intihar haberi yine Araklı ilçesi Sulakönü köyünden jandarma ekiplerine geldi. Evde tartıştığı ailesine kızan N.A.A isimli genç çocuk evde bulunan ilaçları içerek hayatına son vermek istedi. Babasına çok kızan çocuğu erkek kardeşi fark etti. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan genç kurtuldu.

Otelden atladı öldü

Üçüncü İntihar Akçaabat ilçesinde meydana geldi. Bu intihar diğerleri gibi şanslı bitmedi. Otelde kızıyla birlikte kalan kadın S.T (38) kaldığı otelin camından kendini aşağıya atarak zemine çarparak hayatını kaybetti.

En komik intihar

Trabzon’un İskenderpaşa Mahallesinde gece geç saatlerde elektrik trafosu üzerine çıkan K.Y (43) 6  metreden aşağı atlayarak intihar etti. Yere düşen Y.K’nın sağ ayak bileğinde çatlak oluşurken hayatı tehlikesinin olmadığı belirlendi.

Y.K ifadesinde psikolojisinin bozuk olduğunu ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel