Trabzonlu İngilizce'yi öğrenecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz yabancı dil kursu organize edileceği bildirildi.Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin her geçen gün artan turizm potansiyeline katkıda bulunmak amacıyla esnaf ve sanatkar

Trabzonlu İngilizce'yi öğrenecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz yabancı dil kursu organize edileceği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin her geçen gün artan turizm potansiyeline katkıda bulunmak amacıyla esnaf ve sanatkarlara yönelik üç dilde ücretsiz yabancı dil kursu gerçekleştireceği belirtildi.

Açıklamada, kente gelen yabancı turistlerle daha iyi diyalog kurulmasının amaçlandığı vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"Üç dilde açılacak yabancı dil kursları için başvurular 23 Haziran'da sona erecek. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde 30 Haziran'da başlayacak yabancı dil kursları üç ay sürecek. Turistlerle daha iyi anlaşabilmek ve hizmet kalitesini arttırmak için İngilizce, Arapça ve Rusça düzenlenecek kurslara katılmak isteyen esnaf ve sanatkarlar belirlenen tarihe kadar bağlı bulundukları odalara müracaat edebilirler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel