Trabzonlu hırsız vicdanlı çıktı!

Trabzon'da, hırsızlık yapıp çaldığı eşyaları satarak borcunu ödemek isteyen kişi, eski iş yerinin de aralarında bulunduğu 2 iş yerinden 5 bilgisayar ile çeşitli elektronik eşyalar çaldı.Olayın ardından polislerce yakalanan zanlının, vicdan azabı çektiği i

Trabzonlu hırsız vicdanlı çıktı!

Trabzon'da, hırsızlık yapıp çaldığı eşyaları satarak borcunu ödemek isteyen kişi, eski iş yerinin de aralarında bulunduğu 2 iş yerinden 5 bilgisayar ile çeşitli elektronik eşyalar çaldı.

Olayın ardından polislerce yakalanan zanlının, vicdan azabı çektiği için çaldığı eşyaları satamadığı ortaya çıktı. 

 

Kemerkaya Mahallesi Uzun Sokak'ta bulunan elektronik eşya satılan iş yerinden bir süre önce ayrılan F.K. (28) alacaklarını tahsil edemeyince borçlarını ödeyemedi.

 

Borçlu olduğu kişilerin sıkıştırması üzerine sorun yaşayan F.K, hırsızlık yapıp çaldığı eşyaları satarak borcunu ödemeye karar verdi.

Eski iş yeri ile yine elektronik eşya satılan başka bir mağazaya girerek 5 bilgisayar ile çeşitli elektronik eşyalar çalan F.K, bu eşyaları evine götürdü. Polis kayıtlarına göre ilk kez suç işlediği öğrenilen F.K, pişman olup çaldığı eşyaları satmaktan vazgeçti.

Bu sırada F.K'nin hırsızlık yaptığı iş yerleri yetkilileri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması amacıyla polise başvurdu.

 

Başvuruyu değerlendiren Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırma sonucu F.K'yı kısa sürede yakaladı.

 

İfadesinde ekonomik sorunları yüzünden hırsızlık yaptığını itiraf eden ve pişman olduğunu söyleyen F.K, vicdan azabı çektiği için satamadığı malzemelerin tamamını polise teslim etti. F.K. Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri sonrası Trabzon Adliyesine sevk edildi.

 

F.K, Cumhuriyet savcılığınca ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. F.K'nin çaldığı eşyalar ise polislerce iş yerlerine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler