Trabzonlu HDP'nin oyununa gelmedi

Haber61 – Haber Servisi – Halkların Demokratik Kongresi (HDP) Trabzon’da il binası açacağız açıklamaları sonrası kentte gerginliğe neden oldu. Bir grup HDP’nin kurulacağı iddia edilen binaya doğru hareket etmesi ise; büyük olayların çıkmasına neden olacak

Trabzonlu HDP'nin oyununa gelmedi

Haber61 – Haber Servisi – Halkların Demokratik Kongresi (HDP) Trabzon’da il binası açacağız açıklamaları sonrası kentte gerginliğe neden oldu. Bir grup HDP’nin kurulacağı iddia edilen binaya doğru hareket etmesi ise; büyük olayların çıkmasına neden olacak korkusu yaşanmasına neden oldu. Trabzon’un sağ duyulu vatandaşları ise gergin olan kalabalığı yatıştırması ise olası bir faciayı önledi.

Trabzon’da 2005 yılından 2009 yılına kadar karanlık emellerin çirkin tezgahlarına sahne olurken. Duyarlı Trabzon insanı HDP’nin provokasyonun öne geçti. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri de gerekli önlemleri alması da olayların büyümesine neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel