Trabzonlu hayat boyu mahkum!

 Trabzon’da bir mahkûmun isyanı! Giresun’da 2002 yılında girdiği bir çatışmada polis memurunu öldürmeye teşebbüs suçundan mahkûm olan ve 9 yıl cezaevinde yatan Hüseyin Yıldız tahliye olduktan sonra İçişleri Bakanlığı’nın kendisine gönderdiği 11 bin liralı

Trabzonlu hayat boyu mahkum!

 

Trabzon’da bir mahkûmun isyanı! Giresun’da 2002 yılında girdiği bir çatışmada polis memurunu öldürmeye teşebbüs suçundan mahkûm olan ve 9 yıl cezaevinde yatan Hüseyin Yıldız tahliye olduktan sonra İçişleri Bakanlığı’nın kendisine gönderdiği 11 bin liralık ceza karşısında şok oldu.

Giresun’da 10 yıl önce geceleyin silahla gasp, suçtan kurtulmayı temin etmek maksadı ile devlet memurunu görevi esnasında öldürmeye teşebbüs sucuna karışan Hüseyin Yıldız, yargılandığı Giresun Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yıldız şartlı tahliyeden 9 yıl sonra tahliye edildi. Girdiği silahlı çatışmada polis memurunu öldürmeye teşebbüsten cezaevine giren ve 9 yıl aradan sonra tahliye olan Hüseyin Yıldız’a bu kez İçişleri Bakanlığı 11 bin liralık ceza gönderdi.

İçişleri Bakanlığının maaşına haciz koyduğu belirten Yıldız, “Benim cezamı zaten yargı verdi. 9 yıl cezaevinde yattım ve çıktım. Şimdi ise İçişleri bakanlığı bana 11 bin liralık bir ceza gönderdi. Cezaevinden çıktıktan sonra düğün yaptım bunun için de bankadan kredi çektim. Daha sonra annemi kanser hastalığından dolayı kaybettim. Eski eşimden olma okula giden bir çocuğum var ben bu insanlara nasıl bakarım? Aldığım paradan kesintiler sonucu 420 lira kalıyor ve evimin kirası 400 lira. Geriye kalan 20 lira ile ben nasıl geçinirim. Zamanında yaptığım hatanın bedelini zaten cezaevinde yatarak ödedim. Bu şimdi nereden çıktı” diyerek isyan etti ve cezanın biran önce geri çekilmesini istedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel