Trabzonlu hacılar mahsur kaldı

Hac farızasını yerine getirmek için Mekke’ye giden Trabzonlu hacılar Cidde havalimanında perişan oldu.Bu sabah 09.00'da uçakla Trabzon’a dönecek olan hacılar dün geceden itibaren Mekke’den Karayolu ile Cidde havalimanına gelirken Trabzonlu hacıları taşıya

Trabzonlu hacılar mahsur kaldı

Hac farızasını yerine getirmek için Mekke’ye giden Trabzonlu hacılar Cidde havalimanında perişan oldu.

Bu sabah 09.00'da uçakla Trabzon’a dönecek olan hacılar dün geceden itibaren Mekke’den Karayolu ile Cidde havalimanına gelirken Trabzonlu hacıları taşıyacak olan uçak arıza yaptı.

Edinilen bilgiye göre Trabzonlu hacıları almak üzere Cidde havalimanına inmeye çalışan uçak iniş sırasında kanadını yere çarpınca uçakta arıza meydana geldi. Cidde havalimanında uzun süre uçaktaki arızanın giderilmesini bekleyen Trabzonlu hacılar uçaktaki arıza giderilemeyince Cidde’den ayrılarak yeniden Mekke’deki otellerine dönmek zorunda kaldı.

Trabzonlu hacıları almak üzere Cidde havalimanına yeni bir uçak gönderileceği öğrenilirken uçağın bu gece saat 23.00'de kalkış alacağı bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel