Trabzonlu gençlerden büyük vefa

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinden oluşan bir grup genç Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla birlikte oldu.  Gençlik meclisi divan kurulu üyesi Melek Acer ile Sağlık Komisyonu Başkanı Doğukan Kardal’ın da katıldığ

Trabzonlu gençlerden büyük vefa

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinden oluşan bir grup genç Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla birlikte oldu.

 

Gençlik meclisi divan kurulu üyesi Melek Acer ile Sağlık Komisyonu Başkanı Doğukan Kardal’ın da katıldığı ziyarette Huzurevi sakinlerine karanfil ve çeşitli hediyeler veren gençler yaşlılarla bol bol sohbet etti.

 

Gençler, bu vatanı en güzel şekilde kendilerine teslim eden yaşlıları unutmalarının mümkün olmadığını belirterek, “ Yaşlılarımızı bizim için çok kıymetlidir. Yaşlılarına saygı ve sevgi göstermeyen toplumların ilerlemesi ve gelişmesi mümkün değildir. Onların bizlere bıraktığı bu ülkeyi bizlerde en iyi şekilde çalışarak gelecek kuşaklara bırakmak için gayret göstermeliyiz.” diye konuştular.

 

Huzurevi sakinleri ise gençlerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “ Gençlerimizin ziyaretleri gösteriyor ki bizler asla yalnız değiliz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin gösterdikleri hassasiyet ve duyarlılık bizleri sevindirdiği gibi geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Yaptıkları ziyaretlerle bizlere güzel bir gün yaşatan Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel