Trabzonlu genç kaza kurbanı!

Gümüşhane'de gece geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre Gümüşhane- Trabzon karayolu Karşıyaka Mahallesi BİM köprüsü çıkışında meydana gelen kazada, Trabzon istikametine giden Selami Ay (18) kont

Trabzonlu genç kaza kurbanı!

Gümüşhane'de gece geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Gümüşhane- Trabzon karayolu Karşıyaka Mahallesi BİM köprüsü çıkışında meydana gelen kazada, Trabzon istikametine giden Selami Ay (18) kontrolündeki 61 VH 279 plakalı motosiklet, o esnada yol kenarında park halinden çıktığı ve dönüş yapmak istediği iddia edilen 29 AD 435 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada motosiklet ve otomobil transit yol kenarında park halinde bulunan 29 AC 403 plakalı kamyonete de çarptı.
 
Kazanın ardından çarpmanın etkisi ile motosiklette bulunan sürücü Ay ve Yunus Emre Aydın (19) motosikletten fırlayarak yaklaşık 10 metre uzağa düştü. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yunus Emre Aydın, kafasına aldığı ağır darbe sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Ay'ın ise ayak baş parmağının koptuğu ve genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Öte yandan, kaza yapan motosikletin bir lokantaya ait olduğu, kaza yapan gençlerin de aynı lokantada işlerini bitirerek evlerine dönmek isteyen çalışanlar olduğu ifade edildi. Emniyet güçleri ise kazaya sebep olduğu iddia edilen otomobilin sürücüsüne ulaşmaya çalışıyor.
 
Kazanın ardından otomobil ve motosiklet çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, Gümüşhane Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından yolda yıkama çalışması yapıldı.
 
Kazada ölen gencin Trabzonlu olduğu ve çalışmak için Gümüşhane'ye yeni geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler