Trabzonlu gazeteciler jandarma'da!

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) bünyesinde bir süre önce oluşturulan Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu, ziyaretlerine devam ediyor. Daha önce Vali ve İl Emniyet Müdürünü ziyaret eden komisyon üyeleri, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tur

Trabzonlu gazeteciler jandarma'da!
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) bünyesinde bir süre önce oluşturulan Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu, ziyaretlerine devam ediyor.
 
Daha önce Vali ve İl Emniyet Müdürünü ziyaret eden komisyon üyeleri, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Turgay Aras’ı makamında ziyaret etti.
 
Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve komisyon sorumlusu Nevzat Yılmaz, Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu Başkanı Osman Şişko ve komisyon üyeleri Bekir Koca, Hasan Demir, Şükrü Üçüncü, Fatih Turan ve Özgür Özdemir’den oluşan heyet, Kıdemli Albay Turgay Aras’ın makamında ziyaret etti. Nevzat Yılmaz ve Osman Şişko, komisyonun kuruluş amacı ve faaliyetleriyle ilgili Albay Aras’ı bilgiler verdi.
 
Halkın haber alma özgürlüğü açısından medyanın önemli bir görev yaptığını belirten Aras, ülke ve toplum menfaatinin önemseyen haber hassasiyetinin gerektiğine dikkat çekti. Komisyonun oluşumunu da değerli bulduğunu kaydeden Aras, medyayla yakın bir iletişim içerisinde olmayı da her zaman arzu ettiklerini dile getirdi.
 
Komisyon üyeleri, ziyaretin anısına Albay Turgay Aras’a hizmetlerinden dolayı ve ziyaretin anısına plaket hediye etti.
 
sukru-ucuncu.20140321152830.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel