Trabzonlu firmalar Ortadoğu'ya açılacak

Konuya ilişkin bilgi veren Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Gulfood Dubai 2014 Gıda Fuarı’nın Dünya’nın en prestijli gıda fuarlarından biri olduğunu ve 19.’sunun 23- 27 Şubat 2014 tarihleri arasında Dubai’de düzenle

Trabzonlu firmalar Ortadoğu'ya açılacak

Konuya ilişkin bilgi veren Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Gulfood Dubai 2014 Gıda Fuarı’nın Dünya’nın en prestijli gıda fuarlarından biri olduğunu ve 19.’sunun 23- 27 Şubat 2014 tarihleri arasında Dubai’de düzenleneceğini söyledi. Fuarın gıda, gıda teknolojileri, otel ekipmanları ve paketleme sektörlerini kapsadığının altını çizen Gürdoğan, “Dubai Gulfood Fuarı, gıda sektörünün buluşma noktası olmakla birlikte en büyük satış ve kaynak platformu olma özelliğine de sahiptir. Gıda sektörü, restoran ürünleri ve cafe alanında mükemmel içerikler, detaylar, dizaynlar, son teknolojiler ve çeşitli ürün seçenekleri yanısıra gıda yarışmaları ve sektörel seminerler eşliğinde gıda sektörü profesyonellerini ağırlamaktadır” dedi.

TRABZONLU FİRMALAR DUBAİ ÜZERİNDEN ORTADOĞU’YA AÇILACAK

Etkinlik kapsamında, amaçlarının Trabzon’da bulunan ve dünya standartlarında ürün üretimi yapan gıda firmalarının önemli gıda maddesi ithalatının yapıldığı Ortadoğu pazarına Dubai üzerinden açılım yapmalarının sağlanması olduğuna vurgu yapan Gürdoğan, “Bu amaçla, fuar ziyareti ve ikili iş görüşme programı kapsamında; Birliğimizce firmalarımız adına profesyonel bir PR firmasından destek sağlanmış olup bu kapsamda Dubai’de bölgeye tedarik sağlayan gıda sektöründe ithalatçı konumunda bulunan firmalar, gıda toptancıları ve önde gelen önemli zincir market yetkilileri ile ikili iş görüşmeler yapılacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel