Trabzonlu Emre'nin tasarımı rekor kırdı

Trabzonlu grafiker Emre Yılmaz'ın Cumhuriyetin 90. yılında tasarladığı Cumhuriyet Bayramı logosu sosyal paylaşım sistelerinde paylaşım rekoru kırdı.Trabzonlu genç mühendis ve grafiker Emre Yılmaz'ın Cumhuriyet'in 90. yılına özel tasarladığı 29 Ekim Cumhur

Trabzonlu Emre'nin tasarımı rekor kırdı

Trabzonlu grafiker Emre Yılmaz'ın Cumhuriyetin 90. yılında tasarladığı Cumhuriyet Bayramı logosu sosyal paylaşım sistelerinde paylaşım rekoru kırdı.

Trabzonlu genç mühendis ve grafiker Emre Yılmaz'ın Cumhuriyet'in 90. yılına özel tasarladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı logosu sosyal paylaşım sistelerinde paylaşım rekoru kırdı.

Atılım Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunu ve grafiker Emre Yılmaz, üniversitesinin düzenlediği logo yarışmasına katılmak amacıyla tasarladığı 90. yıl temalı yarışmaya katıldı.

Yılmaz, dereceye giremediği logosonun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajlarında, gazetelerde ve bilboardlarda kullanıldığını görünce bu ilgiden dolayı şaşırdı ancak katıldığı yarışmada dereceye girememesine rağmen bu paylaşımların kendisi için bir ödül olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili konuşan Trabzonlu Emre Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kutlama mesajı yayınlayan firmaların ulusal gazetelerde yayınladığı reklamlarda tasarladığı logonun kullanıldığını ancak bunun için kendisinden izin alınmadığını belirterek ilgili firmalara telif ihlali yapmaları sebebiyle ihtarda bulunacağını dile getirdi.

İŞTE O LOGO

1.20131030200952.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler