Trabzonlu dolandırılıyor!

Haber61.Net haber merkezi - Trabzon'da dolandırıcılık olaylarında artış olduğu gözlemlendi. Edinilen bilgiye göre; 155 telefonlarına Trabzon’un 3 ayrı bölgesinde ihbar geldi. Çilekli Köyün’den arayan Y.K  (28) isimli vatandaş kredi kartından kimliği belir

Trabzonlu dolandırılıyor!

Haber61.Net haber merkezi - Trabzon'da dolandırıcılık olaylarında artış olduğu gözlemlendi. Edinilen bilgiye göre; 155 telefonlarına Trabzon’un 3 ayrı bölgesinde ihbar geldi. Çilekli Köyün’den arayan Y.K  (28) isimli vatandaş kredi kartından kimliği belirsiz şahısların Bin 152 TL para çekildiğini ifade ederek şikayetçi oldu. Alış verişin internet üzerinden yapıldığını tespit eden polis ekipleri dolandırıcılık olayına karışanların yurt dışından olduğunu tespit etti.

İKİ OLAYDA YURT DIŞINDAN

Bir diğer olay ise Bahçecik Mahallesinde meydana geldi. 29 yaşındaki İ.B isimli gencin kredi kartından 1300 Dolarlık alış veriş yapıldığını ifade ederek polis ekiplerinden yardım istedi. Bu olayda da inceleme yapan Trabzon Emniyeti Siber Suçlar ile Mücadele Ekipleri; İ.B’nin de yurt dışından dolandırıldığını tespit etti.

KARGOLAR BOŞ ÇIKTI

Toklu mahallesinde S.Ü (39) isimli vatandaş polis ekiplerine arayarak arkadaşı ile birlikte dolandırıldığını ifade erek polis ekiplerinden yardım istedi. Polis Merkezine giden S.Ü, arkadaşı A.b ile birlikte internet üzerinden bir adet cep telefonu ile bir adet kol saati almak için sipariş vererek 500 TL hesaba aktardı. Sipariş üzerine gelen kargodan bitki çayı çıktı. Üç dolandırıcılık olayı için polis soruşturma başlatıldı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel