Trabzonlu dolandırıldım sandı ama...

‘Ankara Heyecanlanıyor’ sloganıyla 14 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 2’nci Ankara Shopping Fest kapsamında alışveriş yapan talihliler otomobillerine kavuştu.Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişle belirlenen 163’ü Ankar

Trabzonlu dolandırıldım sandı ama...

‘Ankara Heyecanlanıyor’ sloganıyla 14 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 2’nci Ankara Shopping Fest kapsamında alışveriş yapan talihliler otomobillerine kavuştu.
Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişle belirlenen 163’ü Ankara’dan, 59’u da Ankara dışındaki illerden toplam 222 araç Ankara Ticaret Odası CONGRESİUM' da sahibini buldu.

ATO Başkanı Salih Bezci, geçen sene yapılan Ankara Shopping Fest’te 22 otomobil verdiklerini, bu sene ise sayıyı 10 katına çıkartarak 222 otomobil verdiklerini ifade etti. Ankara Alışveriş Festivalinin 2’nci yılında başarılara imza attığını belirten Bezci, şunları söyledi:
“Her 25 TL alışveriş yapan vatandaşımız Festivalde çekiliş hakkı kazandı. Festival sürecinde Ankara’nın cirosu çok büyük artış gösterdi. Bu yıl Festival de 2.5 milyar TL kredi kartı harcama miktarı oldu. Geçen yıla göre alışveriş yüzde 42 artış gösterdi.”
Ankara Shopping Fest kapsamında alışveriş yapan İsmail Taşkın Ataman Trabzon’dan düğün için geldiğini ve 18 aylık bebeği için 45 TL’lik alışveriş yaptığını belirterek, “Daha önce çalıştığım yerdeki müdürümü 15 milyar dolandırdılar ve bende ilk aradıklarında inanmadım. ATO’dan beni aradılar ve çekilişle araba kazandığıma ikna ettiler”ifadesini kullandı.

Festival kapsamında araba kazanan Turan Armağan ise, “Bir alışveriş merkezinden beyaz eşya almıştım. ATO’dan aradılar ve araba kazandınız dediler inanmadım. Daha sonra gazeteye baktım ve ismimi gördükten sonra gerçek olduğuna inandım" diye konuştu. Rize’den geldiğini söyleyen Armağan, bugün bebeğinin doğduğunu ve çifte mutluluk yaşadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler