Trabzonlu doktorun ölümünde dram!

TRABZON’DA görev yapmaktayken Balıkesir’e giden Ortopedi uzmanı Opr. Dr. İsmail Dağlı, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı. Kardeşinden organ nakledilmesine rağmen 3 çocuk babası genç doktor 40 yaşında hayata veda etti. BALIKESİR Atatürk Devlet Ha

Trabzonlu doktorun ölümünde dram!

TRABZON’DA görev yapmaktayken Balıkesir’e giden Ortopedi uzmanı Opr. Dr. İsmail Dağlı, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı. Kardeşinden organ nakledilmesine rağmen 3 çocuk babası genç doktor 40 yaşında hayata veda etti.

 

BALIKESİR Atatürk Devlet Hastanesi’nde görev yapan Ortopedi Uzmanı Op. Dr. İsmail Dağlı toprağa verildi. Uzun yıllardır mücadele ettiği karaciğer kanserine yenik düşen Dağlı, görev yaptığı hastanede tedavi için yatığı yoğun bakımda önceki akşam hayatını kaybetmişti.

Daha önce Trabzon'da görev yapan Op. Dr. İsmail Dağlı, yakalandığı amansız hastalıkla mücadelesi sırasında kardeşinin bağışladığı belirtilen organ nakli için İstanbul Memorial Hastanesi’nde tedavi gördü. Başarılı bir nakil operasyonunun ardından kendi isteği ile memleketi Balıkesir'de görevlendirilen İsmail Dağlı son 3 yıldır Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi’nde Ortopedi Kliniği’nde görev yapıyordu.

2 Haziran 1972 doğumlu olan Op. Dr. İsmail Dağlı, evli ve 3 çocuk babasıydı. Hemşire olan eşi Gülhan Dağlı da aynı hastanenin eczane departmanında görev yapıyor. İsmail Dağlı, 14 Mart Tıp Bayramı’nda durumunun ağırlaşması üzerine görev yaptığı hastanede yatırılarak takibe alındı. Geçtiğimiz cuma günü sağlık durumu ciddileşen Dağlı, yoğun bakım ünitesinde yaşam destek ünitesine bağlandı. Doktor Dağlı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün akşam hayatını kaybetti.

Yakınları, doktorun Trabzon'da görev yaparken hastalığı nedeniyle kardeşinin bağışladığı karaciğerin nakledildiğini, bu operasyonun ardından Dağlı'nın Balıkesir'e tayin edildiğini bildirdi. Op. Dr. İsmail Dağlı için ilk tören görev yaptığı ve hayatını kaybettiği Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapıldı. Morg önünde düzenlenen cenaze törenine Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi İşler Başkanı Servet Kocaöz, Atatürk Devlet Hastanesi yöneticisi Çetin Duran, çok sayıda doktor, hemşire ve diğer sağlık personeli ile Dağlı'nın babası ve yakınları katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan hastane yöneticisi Çetin Duran, meslektaşının vefatı nedeniyle büyük bir hüzün içerisinde olduklarını belirterek ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diledi.

 Acılı baba Kazım Dağlı taziyeleri kabul ederken oğlunun doktor arkadaşlarına sarılıp ağladı. Okunan duaların ardından Zağnos Paşa Cami'ne kaldırılan doktor İsmail Dağlı'nın cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından yeni mezarlıkta defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel