Trabzonlu doktorların isyanı

 Trabzon Tabip Odası Sağlıkta yaşanan şiddet olaylarına tepki göstererek basın açıklaması düzenledi. Tabip odası adına açıklamayı yapan Oda Genel Sekreteri Osman Bulut, “ Geçen yıl bugün 17 Nisan’da meslektaşımız doktor Ersin Arslan bir hasta yakını taraf

Trabzonlu doktorların isyanı

 

Trabzon Tabip Odası Sağlıkta yaşanan şiddet olaylarına tepki göstererek basın açıklaması düzenledi. Tabip odası adına açıklamayı yapan Oda Genel Sekreteri Osman Bulut, “ Geçen yıl bugün 17 Nisan’da meslektaşımız doktor Ersin Arslan bir hasta yakını tarafından sahtekarlık yapılması istendi ve yerine getirmediği gerekçesi ile Gaziantep’te hunharca öldürüldü. Meslektaşımızı sırtından bıçaklayarak öldürdüler.”dedi.

Hayatının bağrında öldürüldüğünü ifade eden Bulut, “ 30 yaşında mesleğinin zirvesinde gencecik bir bilim adamıydı. Onun öldürülmesi maalesef bu ülkede bir ilk değil ve son olacak gibi görünmüyor. Sağlıkta şiddet olaylarına her gün bir yenisi eklenmekte bu durumda sağlık çalışanını tedirgin etmektedir. Sevgi ile muhabbetle ve hizmet aşkı ile gittiğimiz görevimize artık korku tereddüt ve tedirginlikte gider hale geldi.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler