Trabzon'lu doktor başhekim oldu

Muğla’nın Ortaca Devlet Hastanesinde uzun süredir boş bulunan Başhekimlik kadrosuna, KBB (Kulak Burun Boğaz) Uzmanı Dr.Zafer Kemal Çelebi atandı. KBB Uzmanı Dr.Zafer Kemal Çelebi 1969 Trabzon doğumlu. Dr.zafer Çelebi ilk ve orta okulu Trabzon’da tamamladı

Trabzon'lu doktor başhekim oldu

Muğla’nın Ortaca Devlet Hastanesinde uzun süredir boş bulunan Başhekimlik kadrosuna, KBB (Kulak Burun Boğaz) Uzmanı Dr.Zafer Kemal Çelebi atandı. 

KBB Uzmanı Dr.Zafer Kemal Çelebi 1969 Trabzon doğumlu. Dr.zafer Çelebi ilk ve orta okulu Trabzon’da tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı, burada tıp eğitimini tamamlayan Çelebi uzmanlık eğitimini İstanbul Araştırma Hastanesinde tamamlayarak bir süre kendi memleketi olan Trabzon’da mesleğini yaptı.
 
2002 yılından beri Marmaris Devlet Hastanesinde görev yapan Dr.Zafer Kemal Çelebi, 663 sayılı kanun hükmünde kararname ile kamu hastaneleri birliği taşra teşkilatlanmasında Ortaca Devlet Hastanesine başhekim olarak atandı. Dr.Zafer Kemal Çelebi evli ve üç çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler