Trabzonlu dikkat hırsızlar kol geziyor!

Trabzon’da hırsızlık olaylarındaki artışa emniyette çare bulamıyor. Bir türlü hırsızlara önlem alamayan emniyet çaresiz olarak hırsızlık olaylarında sadece tutanak tutarak faillerin yol aramalarında rast gele yakalanması bekliyor. Trabzon’da bir günde 6 a

Trabzonlu dikkat hırsızlar kol geziyor!

Trabzon’da hırsızlık olaylarındaki artışa emniyette çare bulamıyor. Bir türlü hırsızlara önlem alamayan emniyet çaresiz olarak hırsızlık olaylarında sadece tutanak tutarak faillerin yol aramalarında rast gele yakalanması bekliyor. Trabzon’da bir günde 6 ayrı yerde hırsızlık olayı meydana gelirken 7 gün içerisinde bu sayı ise 30’un üzerinde olduğu öğrenildi.

Evlere giren hırsızlar evlerdeki eşyaları çaldıktan sonra ikamet sahibi polis ekiplerine haber verdiğinde olay yerine gelen polis ekipleri çalışma bittikten sonra olay yerinden ayrılıyor. Trabzon’da son 24 saat içerisinde yapılan hırsızlık olaylarında maddi değerin 15 Bin TL olduğu öğrenildi. Yetkililer ise; vatandaşları uyarırken evlerde dikkatli olması gerektiklerini ifade ediyorlar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel