Trabzonlu dalgıç Oktay Çakmak'tan acı haber

Haber61 – Haber Servisi –Antalya’nın Demre İlçesi Kekova koylarında dalış yapmak için mağaraya giren Trabzonlu 35 yaşındaki Oktay Çakmak ile arkadaşı Mehmet Erdem, su altında vurgun yiyerek bir süre haber alınamadı. Olay yerine Kekova ve Kaş Sahil Güvenli

Trabzonlu dalgıç Oktay Çakmak'tan acı haber

Haber61 – Haber Servisi –

Antalya’nın Demre İlçesi Kekova koylarında dalış yapmak için mağaraya giren Trabzonlu 35 yaşındaki Oktay Çakmak ile arkadaşı Mehmet Erdem, su altında vurgun yiyerek bir süre haber alınamadı. Olay yerine Kekova ve Kaş Sahil Güvenlik dalgıçları gelerek arama yaptı. 1 saat süren aramalarda yıllardır profesyonel olarak dalgıçlık yapan Trabzonlu Oktay Çakmak’ın cansız bedenine ulaşıldı. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından denizden çıkarılan talihsiz dalgıç otopsisi yapılmak üzere Demre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakmak ile birlikte denize dalan Mehmet Erdem’in ise arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Erdem'in 1 yıl önce evlendiği belirtildi.

Fotoğraf Oktay Çakmak;

img_1865.jpg

img_1866.jpg

Fotoğraf Mehmet Erdem 

20150614aw449592_01.jpg

Daldıkları mağara

20150614aw449592_06.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel