Trabzonlu camininde seyyarını yaptı!

Trabzon’un Yalıncak beldesinde bir işyerinde satışa sunular seyyar cami görenlerin ilgisini çekiyor.  Seyyar camiyi genellikle şantiyeler ve yaylacılar tercih ederken, firma çalışanı Taner Köroğlu, şu ana kadar seyyar cami üretene rastlamadıklarını söyled

Trabzonlu camininde seyyarını yaptı!
Trabzon’un Yalıncak beldesinde bir işyerinde satışa sunular seyyar cami görenlerin ilgisini çekiyor. 
 
Seyyar camiyi genellikle şantiyeler ve yaylacılar tercih ederken, firma çalışanı Taner Köroğlu, şu ana kadar seyyar cami üretene rastlamadıklarını söyledi. Seyyar cami yapımı konusunda bölgeden talep aldıklarını vurgulayan Köroğlu, imal edilen caminin satıldığını belirtti.
 
Köroğlu, “Ülkemizde bunun bir benzerinin yapıldığını şu ana kadar duymadım, görmedim. Caminin alt tarafı konteyner biçiminde üst tarafı ise fiberden yapılmıştır.  Yaklaşık 15 cemaat alan cami şu an satılmış durumda. Bunun özelliği konteyner biçiminde olduğu için taşınma işlemi kamyonlar yada TIR’larla yapıyoruz. Talep olması durumunda yerinde de montaj yaparız. Portatif camiyi genellikle şantiyeler, yaylacılar tercih ediyor. Talebin çok olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel