Trabzonlu Berna'dan örnek davranış

Almanya'nın Nürnberg kentinde yaşayan Trabzon'lu Akbaş ailesinin doğuştan engelli 17 yaşındaki kızları Berna Aktaş, kendi gibi engellilere verilmek üzere tekerlekli bir sandalyeyi Elele Türk-Alman Engellilere Yardım Federasyonu Başkanı Cengiz Hocazade'ye

Trabzonlu Berna'dan örnek davranış
Almanya'nın Nürnberg kentinde yaşayan Trabzon'lu Akbaş ailesinin doğuştan engelli 17 yaşındaki kızları Berna Aktaş, kendi gibi engellilere verilmek üzere tekerlekli bir sandalyeyi Elele Türk-Alman Engellilere Yardım Federasyonu Başkanı Cengiz Hocazade'ye teslim ederek büyük bir kadirşinaslık örneği gösterdi.
 
YARDIMLAR DEVAM EDECEK
 
Berna'nın annesi Fatma Akbaş,kızının bu isteğini kırmadıklarını ve derhal bir tekerlekli bir sandalye alarak,Federasyona teslim ettiklerini söyledi.Fatma Akbaş tekerlekli sandalye yardımların devam edeceğini kaydetti.
 
Komşuları Ayfer Çoban,Berna'nın bakıcısı Monika Dihler-Saje'ninde hazır bulunduğu ortamda tekerlekli sandalye'yi teslim alan Federasyon Başkanı Cengiz Hocazade sandalye'nin diğer 20 sandalye ile birlikte Samsun'da engelliler derneğine gönderileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler