Trabzonlu Belediyeye ulaşamayınca

Trabzon Kaşüstü Beldesinde bu sabah saat 05:30’dan beri suların kesik olduğu ve bu durumdan Kaşüstü Belediye yetkililerinin haberi olmadığı iddia edildi.Gün boyu Kaşüstü ve Yomra Belediyesini aradıklarını ve telefonlara cevap veren kimsenin olmadığını söy

Trabzonlu Belediyeye ulaşamayınca

Trabzon Kaşüstü Beldesinde bu sabah saat 05:30’dan beri suların kesik olduğu ve bu durumdan Kaşüstü Belediye yetkililerinin haberi olmadığı iddia edildi.

Gün boyu Kaşüstü ve Yomra Belediyesini aradıklarını ve telefonlara cevap veren kimsenin olmadığını söyleyen vatandaşlar haber61’den yardım istedi.

Haber61’e telefon ve mail yoluyla ulaşan Kaşüstü sakinleri “Kaşüstü sahil kesiminde sabah saat 05:30’dan beri sular yok ve Belediyenin de bundan haberi yok” iddiasında bulundular.

Kaşüstü’nde yaşayan bir çok batandaş  sabah saat 05:30’dan itibaren sularının kesik olduğunu söyleyerek “Gün boyunca Kaşüstü Belediyesini aradık ama çalan telefonlara cevap veren  olmadı, Trabzon’un Büyükşehir olacağından ve Kaşüstü Belediyesi’nin işlevini kaybedeceğini düşüncesiyle bu kez Yomra ilçe Belediyesini aradık ama maalesef telefonlara orada da cevap veren olmadı” iddiasında bulundu.

Haber61’den yardım istediler:

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasilerin halka hizmet yerine sadece kandırmak için uğraş verdiklerini söyleyen vatandaşlar haber61’den yardım istedi.

Siyasilerin seçim çalışmaları ve kendilerine yer bulmak için uğraş verdiğini, Cumartesi günü Belediyelerde telefonlarına cevap verecek muhatap bulamadıklarını iddia eden kaşüstü sakinleri “haber61 ne olur bu durumu bir haber yapın, biz edindiğimiz bilgiye göre Belediyelerin bu su kesintisinden haberi yok, ve bizde aradığımız belediyelerde sorunumuzu anlatacak muhatap bulamadık, mutlaka sayın Kaşüstü Belediye Başkanı ve Sayın Yomra ilçe Belediye Başkanı siyasi hareketliliğin olduğu şu günlerde sizleri yakından takip ediyordur, bu vesile ile suların kesik olduğundan belki haberleri olur” serzenişinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel