Trabzonlu Bayram hayatını kaybetti

Trabzon'un Tonya İlçesi'nde uzun yıllardır Kaymakam koruması olarak görev yapan Bayram Bekar, 10 Nisan Polis Günü’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bekar'ın cenazesi görev yaptığı Tonya Kaymakamlığı önüne getirilirken, öğle namazı sonrası

Trabzonlu Bayram hayatını kaybetti

Trabzon'un Tonya İlçesi'nde uzun yıllardır Kaymakam koruması olarak görev yapan Bayram Bekar, 10 Nisan Polis Günü’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bekar'ın cenazesi görev yaptığı Tonya Kaymakamlığı önüne getirilirken, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Tonya ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybeden Bayram Bekar'ın cenaze namazına Tonya Kaymakamı Şenol Turan, Belediye Başkanı Ahmet Kurt ve çok sayıda seveni katıldı. Tonya Kaymakamı Şenol Turan, yaptığı konuşmada sadece mesai arkadaşını değil iyi bir dostunu kaybetmenin acısını yaşadığını söyledi. Bayram Bekar'dan övgü ile söz eden Kaymakam Turan, "Kendisi benim sadece mesai arkadaşım değil aynı zamanda çok iyi bir arkadaşım, çok iyi dostumdu. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine sevenlerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından Bekar’ın cenazesi aile kabristanlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel