Trabzonlu Başhekim ölü bulundu

Kendisinden dün geceden bu yana haber alınamayan Gümüşhane’nin Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Sezgin Demir Gümüşhane-Torul karayolu İkisu mevkiinde kaza yapmış aracının içinde ölü olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre, aslen Trabzonlu olan ve Trabzon’a

Trabzonlu Başhekim ölü bulundu

Kendisinden dün geceden bu yana haber alınamayan Gümüşhane’nin Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Sezgin Demir Gümüşhane-Torul karayolu İkisu mevkiinde kaza yapmış aracının içinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, aslen Trabzonlu olan ve Trabzon’a nişanlısını bırakıp dün akşam Gümüşhane’ye doğru aracıyla yola çıkan Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Sezgin Demir’den dün akşam saat 23.00’dan bu yana haber alınamıyordu. En son cep telefonundan Zigana Tüneli Köstereli köyü mevkiinde sinyal alınan Demir için bugün öğle saatlerinde bölgede İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, UMKE ve Jandarma ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Demir’i arama çalışmaları sürerken, Gümüşhane Torul karayolu İkisu köyü sınırları içinde bulunan Ulaştırma Bakanlığı Yol Kenarı Denetim İstasyonu mevkiindeki köprünün altında kaza yapmış aracında ölü olarak bulundu. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

kose-ilce-hastanesi-bashekiminden-haber-alinamiyor_2812_dhaphoto1.jpg


kose-ilce-hastanesi-bashekiminden-haber-alinamiyor_2812_dhaphoto2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel