Trabzonlu Barış ilik bekliyor

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde oturan ve fanconi aplastik anemi hastalığına yakalanan Barış Gürsoy, (14) yıllardır ilik nakli yapılacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Bugüne kadar beklenilen ve müjdeli haberi alamayan Gürsoy ailesi günden güne eriyen Barış

Trabzonlu Barış ilik bekliyor

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde oturan ve fanconi aplastik anemi hastalığına yakalanan Barış Gürsoy, (14) yıllardır ilik nakli yapılacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Bugüne kadar beklenilen ve müjdeli haberi alamayan Gürsoy ailesi günden güne eriyen Barış için çaresiz bekleyiş içinde. Doktorların, yurtdışına yönlendirmesine karşın oğlunun tedavisi için her yolu deneyen baba Mehmet Gürsoy, bu mücadeleyi sürdürürken bir de icra ile karşı karşıya kaldı.

Bankadan kredi alan bir yakınına kefil olduktan sonra paranın ödememesi üzerine elindeki emekli maaşına ve evine haciz konulan Gürsoy ailesi, icra işlemlerinin sona ermesiyle birlikte her an evden çıkarılma korkusu içinde yaşıyor. Kendisinin de romatizmal hastalıklı olduğunu ve sürekli tedavi gördüğünü açıklayan baba Gürsoy; yardım eli uzatacak yardımseverleri bekliyor.

Zor durumda olan baba Mehmet Gürsoy (44), "Allah böyle bir acizlik kimseye vermesin. Çaresizce bekliyoruz. Elimizde avucumuzda bir şey kalmadı. Eve ekmek alamaz oldum. Bütün param gitti. Her hafta KTÜ Tıp Fakültesinde gidip oğlumuza gerekli tedavileri yaptırıyoruz. Geç saatlere kalıyoruz. Gece Beşikdüzü'ne dönüş için çoğu kez araç kiralamak zorunda kalıyoruz." dedi. Anne Şennaz Gürsoy ise, "Yardımsever bir işadamı oğluma sahip çıksın. Her gün oğlum ölecek diye ağlıyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel