Trabzonlu askerin evinde yas

 Afyonkarahisar'da dün akşam askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Trabzonlu 25 yaşındaki Onur Fikret Dülger’in baba ocağına ateş düştü. Afyonkarahisar'da kısa dönem askerlik yapan mimar 25 yaşındaki Onur Fikret Dülger’in askeri müh

Trabzonlu askerin evinde yas

 

Afyonkarahisar'da dün akşam askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Trabzonlu 25 yaşındaki Onur Fikret Dülger’in baba ocağına ateş düştü. 

Afyonkarahisar'da kısa dönem askerlik yapan mimar 25 yaşındaki Onur Fikret Dülger’in askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olduğu haberinin ardından Dülger’in Trabzon’daki evine taziyeye gelen akraba ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 2 aylık asker olan Dülger’in babası Trabzonspor eski Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger’in ise olayın ardından ailesiyle birlikte Afyonkarahisar'a hareket ettiği öğrenildi. Mimarlık Fakültesi mezunu olan ve acemi eğitiminin ardından kısa dönem askerlik görevini Afyonkarahisar'da yapan Onur Fikret Dülger'in geçen yıl Aralık ayında nişanlandığı da öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel